Om Varmepumpeoversikt

Vi bak Varmepumpeoversikt.no ønsker å hjelpe privatpersoner med å gjøre et bedre valg når det gjelder kjøp av varmepumpe. Det er en jungel av ulike varmepumpe merker og modeller der ute, og ikke alltid like lett å få oversikt. Det ønsket vi å sette en stopper for.

Vi har gjort nettopp dette ved å samle praktisk informasjon om varmepumper og lage en totaloversikt for deg. På den måten får du både en oversikt over hva som er ute i markedet – i tillegg til annen nyttig informasjon rundt varmepumper, som eksempelvis varmepumpe test.

Vi har en stor interesse for privatøkonomi og miljø, og derfor er vi også opptatt av at enda flere skaffer seg varmepumpe! Bra for lommeboka, og bra for miljøet. En vinn-vinn, rett og slett.

Husk at etter du har kjøpt varmepumpe, er det utrolig viktig å vedlikeholde den for å forlenge levetiden. Det gjør du enkelt ved å rengjøre filteret, i tillegg til å få en fagperson til å ta en varmepumpe service. Om du allerede har en varmepumpe, er det også utrolig viktig at du følger opp med en service annethvert år.

Vi har også samlet flere leverandører innen varmepumper i Norge. Det gjør det både oversiktlig og enkelt for deg å innhente tilbud – og ikke minst, få best mulig tilbud. Vi håper du finner siden hjelpsom og nyttig.

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

2. Finn lokale leverandører

3. Få beste tilbud

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Fujitsu Varmepumpe

IVT Varmepumpe

Mistsubishi Varmepumpe

Lg Varmepumpe

Panasonic Varmepumpe

Nibe Varmepumpe

Samsung Varmepumpe

Sharp Varmepump

Sanyo Varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

Bosch Varmepumpe