Om Varmepumpeoversikt

Vi bak Varmepumpeoversikt.no ønsker å hjelpe privatpersoner med å gjøre et bedre valg når det gjelder kjøp av varmepumpe. Det er en jungel av ulike varmepumpe merker og modeller der ute, og ikke alltid like lett å få oversikt. Det ønsket vi å sette en stopper for.

Vi har gjort nettopp dette ved å samle praktisk informasjon om varmepumper og lage en totaloversikt for deg. På den måten får du både en oversikt over hva som er ute i markedet – i tillegg til annen nyttig informasjon rundt varmepumper, som eksempelvis varmepumpe test.

Vi har en stor interesse for privatøkonomi og miljø, og derfor er vi også opptatt av at enda flere skaffer seg varmepumpe! Bra for lommeboka, og bra for miljøet. En vinn-vinn, rett og slett.

Husk at etter du har kjøpt varmepumpe, er det utrolig viktig å vedlikeholde den for å forlenge levetiden. Det gjør du enkelt ved å rengjøre filteret, i tillegg til å få en fagperson til å ta en varmepumpe service. Om du allerede har en varmepumpe, er det også utrolig viktig at du følger opp med en service annethvert år.

Vi har også samlet flere leverandører innen varmepumper i Norge. Det gjør det både oversiktlig og enkelt for deg å innhente tilbud – og ikke minst, få best mulig tilbud. Vi håper du finner siden hjelpsom og nyttig.

Finn beste varmepumpe med kun 3 enkle steg!

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Finn lokale leverandører

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene