Bosch Varmepumpe

Sammenlign flere leverandører i ditt område og få beste tilbud på Bosch varmepumpe.

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

2. Finn lokale leverandører

3. Få beste tilbud

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Fujitsu Varmepumpe

IVT Varmepumpe

Mistsubishi Varmepumpe

Lg Varmepumpe

Panasonic Varmepumpe

Nibe Varmepumpe

Samsung Varmepumpe

Sharp Varmepump

Sanyo Varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

Bosch Varmepumpe

 

Bosch varmepumpe – Dette må du vite

Vurderer du å kjøpe en varmepumpe? Da kan det være du ender opp med å titte på Bosch sitt utvalg.

Bosch

Bosch er et veldig stort selskap og mange kjenner derfor godt til Bosch som merkevare. Når man kjenner til et merke, tar det som regel kortere tid å få troverdighet til produktene. Det kommer stadig nye produkter fra Bosch, som eksempelvis varmepumper.

Varmepumpe

Velger man varmepumpe får man flere fordeler. Det at man får et inneklima som vil gjøre hverdagen bedre, er hovedfordelen vedå ha varmepumpe som varmekilde. Varmepumpen gjør at hjemmet forblir godt og varmt, selv om det er kaldt ute. Om sommeren har man også mulighet til å benytte varmepumpen som et AC-anlegg, da den kan blåse kald luft. Man kan se på det å kjøpe en varmepumpe som en investering, for man bruker faktisk mindre penger på strøm, noe de fleste vil sette pris på.

Varmepumpe Bosch Compress 7000

Bosch varmepumpe Compress 7000

Bosch sine varmepumper

Hos Bosch finner man et godt utvalg av varmepumper, både når det gjelder modeller og virkemåte. Uavhengig av hva slags bolig du har, vil du derfor kunne finne en varmepumpe fra Bosch som er passer dine behov. Hvis du vurderer å skaffe deg en varmepumpe kan det derfor være smart om du tar en titt på Bosch sine varmepumper.

IVT varmepumpe og Bosch

Det kan godt være du har hørt om IVT og deres varmepumper. I 2004 ble IVT et datterselskap av BBT Termotechnik (et foretak i Bosch-gruppen). Det vil si, at IVT og Bosch er i samme firmagruppe.

Varmepumpe pris

Varmepumper kan du få i flere prisklasser, det er opp til deg selv hva du ønsker å investere. Når du skal velge, kan det være fornuftig å tenke på at produktet skal ha god kvalitet. Noen ganger må man også forholde seg til eventuelle begrensninger man har. Det er lurt å innhente tilbud fra flere ulike leverandører slik at du kan se hvor det er mulig å få den beste prisen.

Hvordan fungerer en Bosch varmepumpe?

Bosch leverer ulike typer varmepumper; luft til luft, luft til vann og væske til vann. Du har derfor ulike varianter å velge mellom. Felles med disse tre er at varmepumpene henter “gratis” energi og gjør om denne energien til en varm luft inn i ditt hjem.

Varmepumpe Bosch

Skulle du nå være klar for å kjøpe en varmepumpe, kan det være du skal gå for en fra Bosch. Ta gjerne kontakt med en forhandler for å forhøre deg om hvilke Bosch-varmepumper de kan levere.

Bosch Varmepumpe
4.8 (96%) 10 votes

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon. Varmepumpe Det...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...