LG Varmepumpe

Sammenlign flere leverandører i ditt område og få beste tilbud på LG varmepumpe.

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

2. Finn lokale leverandører

3. Få beste tilbud

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Fujitsu Varmepumpe

IVT Varmepumpe

Mistsubishi Varmepumpe

Lg Varmepumpe

Panasonic Varmepumpe

Nibe Varmepumpe

Samsung Varmepumpe

Sharp Varmepump

Sanyo Varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

Bosch Varmepumpe

 

Har du lyst på en LG varmepumpe?

Er du en av de som har tenkt å kjøpe en varmepumpe gjør du lurt i å finne ut av hvilket merke som passer deg best. Et av merkene du kan velge mellom er LG.

LG

Mange har gode erfaringer med produkter fra LG. Det kan godt være du har hørt om merket LG tidligere, men du var kanskje ikke klar over at LG også selger varmepumper?

Varmepumpe

De færreste av oss liker å fryse og vi må derfor ta visse tiltak for å komme oss gjennom den kalde vinteren i Norge. Et slikt tiltak er å investere i en varmepumpe. Velger du en varmepumpe vil inneklimaet bli fantastisk og strømregningene vil krympe.

LG Varmepumpe Nordic Prestige

LG Varmepumpe Nordic Prestige

LG varmepumper

Produktet Nordic Prestige 9KBTU anbefales av LG. Dette er et produkt som passer for mange og varmepumpa holder garantert boligen varm når det er kaldt ute. Skulle du ønske et mer eksklusivt design kan du gå for Nordic Artcool.

Hvordan virker en LG varmepumpe?

LG har varmepumper med ulike virkemåter, den vanligste er luft til luft. Luft til luft-varmepumpa henter luft ute og slipper varm luft inn i boligen.

LG aircondition

LG er også opptatt av at varmepumpen også skal fungere som god aircondition når det er varmt ute. Velger du en varmepumpe fra LG får du oppvarming og nedkjøling i ett og samme produkt.

Varmepumpe tilbud

Du gjør lurt i å innhente tilbud fra ulike leverandører hvis du er på utkikk etter en varmepumpe. Ved å ha flere tilbud å velge mellom, har du muligheten til å velge det beste tilbudet til den rimeligste prisen. Det er lett å innhente tilbud på varmepumpe og montering – ikke utsett det.

Varmepumpe LG

På tide å kjøpe en varmepumpe? Da er en av LG sine modeller et alternativ. Det er du selv som bestemmer merke og modell, men du skal vite at du har mange muligheter. Du skal kunne leve med prislappen og det viktigste er at du finner en varmepumpe som tilfredsstiller dine behov.

LG Varmepumpe Nordic Prestige LG Varmepumpe Nordic Libero Plus 09
Modellnavn  LG F09MK  LG D09NAK
Varmepumpetype  Luft/Luft  Luft/Luft
Max kapasitet (kW) ved +7 grader  6,90  5,00
SCOP (gjennomsnittlig klimaforhold) 5,20  4,10
Forbruk oppvarming kWh/år (gjennomsnittlig klimaforhold)  1120  845
Energiklasse kjøling  A+++ A++
Maks kjølekapasitet (kW) 4,00  3,70
Lavest mulig utendørstemperatur (°C)  -25  -20
 SEER  6,6  9,40
Integrert WiFi-tilkobling  Ja Nei
Vekt kjølevæske (gram)  1 050,00  1 150,00

LG Varmepumpe
4.4 (88.89%) 9 votes

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon. Varmepumpe Det...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...