Panasonic Varmepumpe

Sammenlign flere leverandører i ditt område og få beste tilbud på Panasonic varmepumpe.

Finn beste varmepumpe med kun 3 enkle steg!

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Finn lokale leverandører

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Få med deg dette hvis du har lyst på en Panasonic varmepumpe

Før man skal gå til innkjøp av en varmepumpe er det fornuftig å inneha kunnskap om hva som befinner seg på markedet. Det er på tide at du nå blir litt bedre kjent med utvalget til Panasonic, og hvem vet, kanskje du også ender opp med en varmepumpe fra dette merket?

I Norge blir ofte temperaturene lave og det betyr at vi må gjøre visse tiltak for å kunne ha det godt og varmt innendørs. Du gjør lurt i å sette i gang med prosessen med å lete etter en varmepumpe.

Varmepumpe

Har du lurt på hvorfor det er viktig å ha en varmepumpe? Selvsagt er det du selv som bestemmer, men det kan anbefales å gjøre en investering i varmepumpe. En stor fordel med varmepumpe er at inneklimaet gjør godt for både humør og hverdag.

Varmepumpen vil også kunne holde deg varm når det er kaldt ute, slik at du slipper å pakke deg inn med jakker og pledd innendørs. En bonus med varmepumpa er at den også fungerer som air condition om sommeren, slik at du får det svalt innendørs når det er varmt ute. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for hva gradestokken viser.

Du kommer også til å merke at strømregningene blir mye lavere enn de tidligere har vært, for du kan spare en hel del på å ha varmepumpe. Se derfor på en varmepumpe som en investering! Du tjener faktisk igjen pengene etter en liten periode siden du får lavere strømregninger. Varmepumpe er et produkt du kan ha i lang tid fremover og du blir også mer miljøvennlig med en varmepumpe i boligen.

Panasonic varmepumper

Panasonic sine hjemmesider, kan man se at utvalget av varmepumper er stort, noe som gjør det vanskelig å velge. Det er likevel positivt, for det betyr at Panasonic kan tilby varmepumper til alle slags behov, bolig og begrensninger du måtte ha. En av fordelene med å kjøpe en Panasonic varmepumpe er at du minimum får fem års garanti på varmepumpen. For at du skal kunne være sikker på at garantien gjelder, bør du få installert varmepumpen av en godkjent leverandør og montør.

Hvordan fungerer en Panasonic varmepumpe?

Panasonic har et veldig godt utvalg av ulike modeller. Varmepumpene har også ulike virkemåter; luft til luft, luft til vann og multisplitt. Luft til luft-varmepumpen er den som oftest blir valgt. Den fungerer på den måten at den henter luft ute og fører ny luft inn i boligen. Varmepumpen kan reguleres slik som du ønsker, slik at du alltid har en behagelig temperatur innendørs. Luft til luft-varmepumpen består av en innedel og en utedel. Du har kanskje sett dette på en annen bolig?

Ekstrautstyr til din varmepumpe fra Panasonic

Panasonic tilbyr også tilbehør til varmepumper. Du har blant annet mulighet til å kjøpe et varmepumpehus til utedelen av varmepumpen. Dette beskytter mot møkk, løv og snø. På den måten tar du bedre vare på varmepumpen og mange synes også det ser bedre ut estetisk sett. Kjøper du et overbygg fra Panasonic får du det i furu.

Noe annet Panasonic tilbyr av tilbehør, er noe for den som liker moderne teknologi, nemlig en app og utstyr som du gjør at du kan styre varmepumpen fra smarttelefonen din. Det kan kanskje gjøre hverdagen ganske så ok? Det finnes også tilbehør og en løsning for de som ikke har smarttelefon, nemlig en SMS-tjeneste. Ved å sende en SMS kan du da fjernstyre varmepumpen.

Skulle du ønske å kjøpe tilbehør er det fornuftig å gi beskjed til leverandøren med det samme. Det er bedre å kjøpe alt i en pakke enn å kjøpe tilbehør senere, kanskje du til og med får en god pakkepris?

Panasonic varmepumpe HE9PKE

Panasonic varmepumpe HE9PKE kan nok sies å være toppmodellen hos Panasonic, det er i alle fall et produkt mange både selger og kjøper. Denne modellen er godt tilpasset klimaet vi har her i Norge, du kan derfor være sikker på at temperaturene blir behagelig inne uavhengig om det er kaldt eller varmt ute.  HE9PKE har også et fantastisk system som renser luften slik at du får det mye bedre inne i boligen din. Alt fra mugg, bakterier og pollen blir fjernet av dette systemet. Modellen er også utstyrt med en egen “stillemodus”, noe som kan være populært hos mange, da man slipper å plages av støy.  HE9PKE har også gode tilkoblingsmuligheter som gjør at du kan styre den fra nettbrettet ditt eller telefonen din.

Beste varmepumpe

Du har kanskje fundert på hvilken modell som er markedets beste? Du er lur hvis du bruker litt tid på å finne en varmepumpe som har høy kvalitet. Men ha i bakhodet at den skal passe deg og dine behov, så ikke basèr avgjørelsen din kun på hva andre har valgt.

På internett kan man finne flere tilgjengelige tester av varmepumper og disse kan gi innblikk i hva som er i markedet og hvilke som kommer best ut i testen. Husk at du likevel ikke bør stole blindt på slike tester, for markedet er stadig i endring. Sjekk også nøye hva kriteriene er, når testene ble gjennomført og av hvem og hva. Du må finne ut hva som er det viktigste for deg og legge listen derfra.

Skal du finne en Panasonic varmepumpe som passer dine behov og som du blir fornøyd med, burde du snakke med en leverandør. Til leverandører forteller du om dine behov, hvor stor bolig du har, hvor boligen befinner seg, hvordan planløsningen i boligen er, hvor mange rom boligen har og hvor mye penger du ønsker å bruke. Ha i bakhodet at det er en investering, men ha gjerne et budsjett.

Hvorfor velge Panasonic varmepumpe?

Hvorfor velge Panasonic når det er så mange merker å velge mellom? Vi har ikke skrevet denne artikkelen for å overtale deg, det er kun du som bestemmer. Vi har nå gitt deg en del informasjon om Panasonic og varmepumper, slik at du er bedre rustet til å ta et endelig valg.

Hvis din mening er at Panasonic sine varmepumper er flotte og at de gjør den jobben du er ute etter til den prisen som er akseptabel for deg, da skal du velge Panasonic. Finner du derimot ikke det du leter etter, burde du heller velge et annet merke i stedet.

Du må huske på at Panasonic har veldig mange modeller å velge mellom og du kan derfor ta mange gode valg. Skulle du være i tvil når det kommer til forskjeller og likheter ved modellene bør du ta kontakt med en leverandør som hjelper deg med de spørsmål du måtte ha.

Varmepumpe pris

Alle som vurderer eller som har bestemt seg for å gjøre innkjøp av en varmepumpe lurer på hva prisen vil bli. Mange søker derfor etter pris i håp om å finne markedets billigste varmepumpe.

Det er et stort sprik mellom den dyreste varmepumpen og den billigste varmepumpen. Ser man kun på pris kan det derfor være lett å velge den rimeligste, men det kan dessverre vise seg å være et dårlig valg. Det lønner seg absolutt å velge kvalitet når man skal skaffe seg en varmepumpe, for man ønsker jo helst at dette produktet skal vare i lang tid fremover. Ønsker du et godt inneklima kan det være lurt å legge litt penger i varmepumpa, men du trenger ikke nødvendigvis å velge den dyreste for å bli fornøyd.

Varmepumpe Panasonic

Ønsker du nå å investere i en varmepumpe? Ikke utsett det å skulle kjøpe en varmepumpe. Vær forberedt på både en varm sommer og en kald vinter og ta de grepene som må til for at du skal ha det behagelig hjemme i boligen din. Det er tross alt i boligen vår vi tilbringer mye av tiden. Ønsker du en varmepumpe fra Panasonic? Finn en leverandør som leverer Panasonic og avtal tid for installasjonen og vipps, så har du varmepumpen på plass.

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon.  Få tilbud på varmepumpe fra flere selskap med ett skjema...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...

Derfor bør du velge energibrønn

Derfor bør du velge energibrønn Funnet ut at tiden er inne for å gå til innkjøp av varmepumpe? Dette innlegget forteller deg hvorfor du burde velge energibrønn Varmepumpe Selv om varmepumpe er en fantastisk investering, betyr det også at...

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell Det er på tide å gjøre seg klar for vinteren – mange velger varmepumpe som årets løsning på kulden. Bestemt deg for å kjøpe varmepumpe? Da er det fremdeles noen valg som må tas. Mange synes det...

Varmepumpe som varmekilde

Varmepumpe som varmekilde Det er stadig noen som vurderer å skaffe seg varmepumpe, men vet de egentlig hva de trenger? Varmepumpe kan være en god løsning for mange, men vær klar over at det finnes mange valg og løsninger. Varmepumpe Det...