Toshiba Varmepumpe

Sammenlign flere leverandører i ditt område og få beste tilbud på  Toshiba varmepumpe.

Finn beste varmepumpe med kun 3 enkle steg!

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Finn lokale leverandører

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Vurderer du å kjøpe en Toshiba varmepumpe?

Det kan være vanskelig å finne den “perfekte” varmepumpa når det er så mange å velge mellom. Toshiba har et godt utvalg – her har du litt mer om merket og varmepumpene.

Toshiba varmepumpe

De fleste har nok hørt om Toshiba, men ikke nødvendigvis at de også produserer varmepumper. Toshiba har blant annet disse i utvalget sitt: Toshiba Daiseikai 8, Toshiba Daiseikai 9, Toshiba Shorai, Toshiba Daiseikai Polar, Toshiba Multisplitt, Toshiba Mirai, og Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell. Du har altså en god del å velge mellom dersom du ønsker en varmepumpe fra Toshiba. De fleste av varmepumpene skal festes på vegg, men det finnes også en gulvmodell for de som må ha det.

Varmepumpe

Som vi vet er det ikke mulig å kontrollere temperaturene ute, men det finnes heldigvis gode løsninger på hvordan vi skal kontrollere temperaturen i hjemmet vårt uavhengig av været ute. En av de beste løsningene for å få et god inneklima er å investere i en varmepumpe. Salget av varmepumper øker stadig, da det er flere og flere som ser verdien i dette. Markedet og varmepumpene er i utvikling og flere produsenter slenger seg på. Det gir deg som kunde flere valgmuligheter, men det gjør ikke nødvendigvis valget noe enklere, da det er mye bra å velge mellom.

Noen av fordelene med å ha Toshiba varmepumpe:

 • Et godt inneklima
 • Jevnere temperatur i boligen din
 • Varmer opp boligen din om vinteren
 • Fungerer som air condition om sommeren (kjøler ned boligen)
 • Miljøvennlig
 • Varmepumper er enkle i bruk
 • Du sparer penger (strøm)

 

Luft til luft varmepumpen er den som er mest vanlig i Norge. Uansett hvor man bor og hva slags bolig man har, så finnes det en varmepumpe som vil fungere optimalt. Det er ikke noe i veien for å velge en luft til luft varmepumpe dersom man har et hus i gjennomsnittlig størrelse. Du har mange å velge mellom når det kommer til pris og design, for det er denne typen det finnes flest av i markedet.

Varmepumpe fra Toshiba

Det er mange ulike leverandører som fører varmepumpene til Toshiba. Du vil garantert finne en som kan montere en varmepumpe fra Toshiba for deg. Varmepumpene skal være enkle å installere, noe som vil si at prisen for monteringen ikke nødvendigvis burde bli så høy.

Velger du en varmepumpe fra Toshiba, vil blant annet strømutgiftene dine synke med opptil 40 %. Inneklimaet ditt vil også bli forbedret, da varmepumpen vil fjerne både pollen og støv for deg. Du vil også få en kjølig og behagelig temperatur inne om sommeren, for varmepumpen fungerer også som aircondition.

 Tilbehør hos Toshiba

Varmepumper kommer også med ekstrautstyr og tilbehør dersom man skulle ønske det. Det kan derfor være lurt å sjekke ut hva slags tilbehør man kan få tak i når man skal velge leverandør og merke. Dette gjelder spesielt for de som vet at de trenger noe ekstra til varmepumpen. Toshiba tilbyr fjernstyring av varmepumpen din. Ved å kjøpe dette som tilbehør vil du garantert få mer ut av produktet.

Luft til luft varmepumper kommer med to deler og den ene står ute. Det er derfor også mulig å kjøpe et varmepumpehus fra Toshiba og dette kan du få i både tre og metall. For de som ikke ønsker et varmepumpehus, tilbys det også et tak i metall som man kan ha over varmepumpa.

Hvordan fungerer en Toshiba varmepumpe?

Den vanligste typen varmepumpe er luft til luft, noe også Toshiba leverer. Luft til luft-varmepumpe fungerer slik at den henter luft ute og så slipper den inn luft inn i boligen. Kald luft ute om vinteren blir da til varm luft inne i boligen. Det er viktig at varmepumpen sin innedel plasseres på et godt og riktig sted i boligen din slik at luften blir godt fordelt. Utedelen blir festet til boligen din på utsiden. Som tidligere nevnt er det også mulig å kjøpe et varmepumpehus eller tak som beskytter varmepumpa og mange synes også det ser bedre ut estetisk sett.

En varmepumpe fra Toshiba består av disse delene:

 • Kompressor
 • Fordamper
 • Strupeventil
 • Kondensator

 

Toshiba Varmepumpe ras 35, Toshiba RAS 25 og Toshiba ras 16

Disse modellene fra Toshiba er det mange som har valgt å gå for og mange leverandører har levert de til flere ulike boliger og mennesker. Dette er varmepumper som er spesielt utviklet med tanke på klimaet som vi har i Norge, med andre ord er dette varmepumper som vil kunne fungere godt for de fleste hjem her i landet. Varmepumpen skal blant annet tåle hardt og kaldt vær, slik at den alltid skal kunne gi deg ønsket temperatur inne i boligen.

Varmepumpe tilbud

Du gjør lurt i å snakke med ulike leverandører når du har kommet i gang med prosessen hvor du leter etter en optimal varmepumpe som du deretter skal kjøpe og trenger montert. Ved å innhente flere tilbud får du muligheten til å sammenligne prisen og da kan du gjerne velge det rimeligste alternativet hvis du ønsker det. Ved å ha dialog med ulike leverandører lar du de “slåss” litt om deg, for alle ønsker gjerne deg som kunde. Er du opptatt av prislappen kan det være lønnsomt å kjøpe varmepumpe og monteringen utenfor sesong. For å vite når det lønner seg, kan du kontakte en leverandør og forhøre deg om når det er minst hektisk for dem og på den måten få et bedre tilbud.

Installasjon av Toshiba varmepumpe

Når du skal velge en leverandør og en varmepumpe fra leverandøren, er det fornuftig at du også skaffer deg god informasjon om selve installasjonen av varmepumpen. Det er viktig at du er sikker på at prisen du får oppgitt er inkludert både varmepumpe og montering. Du må gjerne be leverandøren om å spesifisere hva som er prisen for varmepumpen og hva installasjonsutgiften kommer på.

Vært klar over at det i enkelte tilfeller også kreves en ekstra jobb ved installering av varmepumper. Dette kan føre til at prisen øker etter at varmepumpen er ferdig montert. Et eksempel på en ekstrautgift er at det trengs en elektriker til å gjøre endringer eller oppgradere noe av det elektriske før varmepumpen kan installeres. Noe annet som kan koste ekstra er om det må bores gjennom en mur eller lignende, eller at det for eksempel er nødvendig med en lift eller stillas for å kunne montere varmepumpen. Kostnadene avhenger derfor av hva slags bolig du har og hvor varmepumpen skal plasseres. Dersom du har en god dialog med leverandøren hele veien og du ikke er redd for å stille spørsmål, kan du føle deg tryggere på at resultatet blir slik du ønsker og at prisen blir som avtalt.

Pris på Toshiba Varmepumpe

Du kan finne prisene på varmepumper inne på hjemmesiden til Toshiba. Disse prisene kan gi deg et innblikk i hva du må betale om du ønsker en Toshiba varmepumpe. Vi ser der at flesteparten av varmepumpene ligger på mellom 25 000 kroner og 30 000 kroner. Det er også mulig å gå for rimeligere alternativ og de ligger på 20 000 kroner og 14 000 kroner. Det er også mulig å gå for en dyrere variant og prisen på den er 40 000 kroner. Prisene som er oppgitt skal ha montering inkludert. Likevel, er det viktig at du er oppmerksom på at prisene på både varmepumpa og monteringen kan variere mellom ulike leverandører.

Velg Toshiba Varmepumpe

Synes du at det du har lest om Toshiba har vært bra? Da kan det bety at du muligens kan velge en varmepumpe Toshiba og føle deg trygg på valget ditt. Men det er uansett lurt av deg om du leser om andre merker også.

Alt i alt, så handlet det om at du skal finne en varmepumpe som passer dine behov og som er optimal for din bolig. Leverandøren kan hjelpe deg å finne ut av dette. De hjelper stadig mange med å oppnå ønsket resultat både når det kommer til lavere strømutgifter og et bedre inneklima.

Varmepumpene fra Toshiba kommer som regel godt ut i tester av produktene. Du kan selv lese disse testene på internett og slik danner du deg et bilde av hva som vil kunne være et godt valg for deg. Husk at du også må være kritisk til slike tester, så ikke ta avgjørelser kun basert på disse. Toshiba jobber også hele tiden med innovasjon, så det er stadig nye og oppdaterte utgaver ute på markedet. Toshiba er flinke til å tiltrekke seg mange kunder på denne måten. Uavhengig av hva slags varmepumpe og hvilket merke du velger, er du garantert å få et bedre inneklima.

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon.  Få tilbud på varmepumpe fra flere selskap med ett skjema...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...

Derfor bør du velge energibrønn

Derfor bør du velge energibrønn Funnet ut at tiden er inne for å gå til innkjøp av varmepumpe? Dette innlegget forteller deg hvorfor du burde velge energibrønn Varmepumpe Selv om varmepumpe er en fantastisk investering, betyr det også at...

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell Det er på tide å gjøre seg klar for vinteren – mange velger varmepumpe som årets løsning på kulden. Bestemt deg for å kjøpe varmepumpe? Da er det fremdeles noen valg som må tas. Mange synes det...

Varmepumpe som varmekilde

Varmepumpe som varmekilde Det er stadig noen som vurderer å skaffe seg varmepumpe, men vet de egentlig hva de trenger? Varmepumpe kan være en god løsning for mange, men vær klar over at det finnes mange valg og løsninger. Varmepumpe Det...