Mitsubishi Varmepumpe

Sammenlign flere leverandører i ditt område og få beste tilbud på Mitsubishi varmepumpe.

Finn beste varmepumpe med kun 3 enkle steg!

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Finn lokale leverandører

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Alt du trenger å vite om Mitsubishi varmepumpe

Er du på jakt etter en ny varmepumpe og vurderer du forskjellige merker? I denne artikkelen får du vite mer om Her får du vite litt mer om Mitsubishi-merket. 

Varmepumpe

Det er veldig mange merker å velge mellom på markedet og ikke minst mange modeller. Selvsagt er det positivt å ha flere valgmuligheter, men det kan også gjøre prosessen forvirrende, da du kanskje ikke helt vet hvor du skal starte.  Noe som kan gjøre prosessen enklere er at du aller først starter med å se på hva ditt behov faktisk er.

Her i landet er det luft til luft-varmepumpen som er den mest vanlige. Luft til luft-varmepumper fungerer på den måten at den henter kald luft ute og at den deretter blåser varm luft inn i boligen. Denne varmepumpen er derfor delt i to deler, en innedel og en utedel.

Mange som ønsker seg varmepumpe og som velger en luft til luft-modell, har et stort ønske om at dette valget skal spare dem for penger. Hvor mye du sparer kommer an på hva slags bolig du har, men det er faktisk mulig å halvere utgiftene som går med til oppvarming av bolig.

Ikke bare kan du spare penger, men inneklimaet i boligen vil også forbedres. Den viktigste jobben varmepumpen har er å holde deg varm når det er kaldt ute. Men ikke bare skal den varme den om vinteren; varmepumpen fungerer faktisk også utmerket som air condition om sommeren, slik at du skal kunne få en behagelig temperatur inne i sommerhalvåret også. En god temperatur inne, vil påvirke både hverdagen din og humøret ditt.

 Mitsubishi varmepumpe

På nettsidene til Mitsubishi,  finner du et utvalg Mitsubishi varmepumper. På denne siden kan du også få informasjon om

Mitsubishi Varmepumpe FH35

Varmepumpe Mitsubishi FH35

modellene og hvor du finner forhandlere. Det kan likevel være lurt å innhente informasjon fra andre steder enn kun denne nettsiden. Når man ser på produktene til Mitsubishi er det lett å få med seg at de leverer på et høyt nivå når man ser på designet og utformingen. Ønsker du deg en moderne variant av varmepumpe gjør du lurt i å sjekke modellene til Mitsubishi. Enkelte av varmepumpene fra Mitsubishi har vunnet tester og kommet høyt opp i andre tester. Mange av oss velger å ta utgangspunkt i slike tester når vi skal finne ut hvilken varmepumpe som er best. Husk at du ikke bør basere valget ditt kun på slike tester, da det er mange faktorer som bør spille inn på valget ditt. Det er også viktig å sjekke når testen ble utført, hvem som gjorde det og hvordan den ble utført.

Mitsubishi Electric varmepumpe

Du visste kanskje ikke at Mitsubishi leverte varmepumper? Den delen som står for varmepumpene heter Mitsubishi Electric. Her ser du en liste over ulike varmepumper fra Mitsubishi Electric:

 • NORDIC MULTI
 • KIRIGAMINE DUO 6400
 • ZEN DESIGNMODELL
 • LENTA SILENT
 • KIRIGAMINE FURO 4300
 • KIRIGAMINE FURO 3400
 • KIRIGAMINE HARA 8,7
 • KIRIGAMINE HARA 6,6
 • KIRIGAMINE HARA 6,3
 • KAITEKI 8700
 • KAITEKI 6600 HAIRLINE
 • KAITEKI 6600
 • KAITEKI 6300 HAIRLINE
 • KAITEKI 6300

Modeller fra Mitsubishi

Kaiteki er i skrivende stund toppmodellen til Mitsubishi varmepumpe. Dette er en varmepumpe mange kunne ønske de hadde. Denne modellen finnes i flere utgaver og i tre farger, noe som gjør sannsynligheten stor for at den passer godt inn i boligen din.

Varmepumpe-markedet er i stor bevegelse, så hva som er toppmodellen kan også forandre seg. For de som er spesielt opptatt av design, har Mitsubishi laget en modell som heter Zen. Navnet alene kan tiltrekke kunder.

Mitsubishi har også laget en gulvmodell for de som ønsker det. Denne heter Kirigamine og du kan velge mellom furo 3400 og furo 4300. Her er det noen tusenlapper som skiller de i pris. En varmepumpe som er tilpasset for gulvet er et veldig godt valgt for de som ikke har plass til en veggfestet varmepumpe.

En liten og nett modell som er verdt å nevne heter Lenta Silent. Denne modellen er svært stillegående og er også rimeligere enn mange andre modeller. En slik type varmepumpe kan for eksempel være fin å ha i en fritidsbolig.

Kirigamine Hara 6,6 er også populær, da den har mange positive egenskaper. Den er stillegående og egner seg spesielt godt for de som liker å ha det stille rundt seg. I følge Mitsubishi er ingenting overlatt til tilfeldighetene når det kommer til denne modellen. Hara 6,6 koster omkring 19 000 kroner pluss montering av varmepumpen. Denne prisen kan sies å være en normal pris for en varmepumpe, da den verken er en av de dyreste eller billigste på markedet. Prisen er på et nivå man gjerne må opp til for å få et kvalitetsprodukt som kan vare lenge.

Mitsubishi FH 25 Mitsubishi FH 35
 Varmepumpetype  Luft/Luft  Luft/Luft
 Energiklasse (gjennomsnittlig klimaforhold)  A++  A++
 Anbefalt romstørrelse (maks kvm) 126  132
 SCOP (gjennomsnittlig klimaforhold)  4,90  4,80
 Forbruk oppvarming kWh/år (gjennomsnittlig klimaforhold)  819  986
 Lavest mulig utendørstemperatur (°C)  -25  -25
 Årlig energiforbruk, kWh ved kjøling  138  95

Det er en stor sjanse for at du har sett en FH35 dersom du har sett på en del ulike varmepumper. FH35 koster omkring 13 000 kroner og vil være et godt valg for mange som ønsker seg varmepumpe. I tillegg til denne prisen kan det også koste ekstra for montering og prisen kan variere fra leverandør til leverandør. FH35 egner seg best i boliger som ikke er større enn 170 kvadratmeter. Er boligen din større enn dette, burde du ta kontakt med en leverandør som vil hjelpe med å finne en varmepumpe som er tilpasset et større areal. I dag finnes det mange gode løsninger for å oppnå et godt inneklima i hele boligen.

Hvordan fungerer en Mitsubishi varmepumpe?

 Hvordan en varmepumpe fungerer, avhenger av hvilken modell du velger. Den mest populære er som tidligere nevnt luft til luft-varmepumpe og mange av Mitsubishi sine modeller fungerer på denne måten.

Et annet alternativ er å gå for vannbåren varme og da velger du en luft til vann-varmepumpe. Denne varmepumpen fungerer på den måten at den bruker kald luft utenfra til å varme opp inne. Varmen fordeles ved at du har et system (vannbåren varme) i gulvet i boligen, eventuelt et radiatorsystem. Ved å ha en luft til vann-varmepumpe er du sikret å oppnå en jevn temperatur inne i boligen. Man blir anbefalt å gå for dette valget dersom man skal bygge ny bolig eller hvis man allerede har et vannbårent system i boligen fra før av.

Det er opp til deg selv å velge hvordan du ønsker at varmepumpen skal fungere. For å finne ut hva som passer din bolig kan du kontakte en leverandør som kan hjelpe deg.

 Varmepumpe pris

De fleste vil være opptatt av hvor mye det koster å kjøpe en Mitsubishi varmepumpe. Prisene på varmepumper varierer, blant annet avhenger prisen av hvilket merke du velger og hva slags modell du ønsker å ha. Det er fullt mulig å kjøpe en varmepumpe til omkring 5000 kroner eller 6000 kroner, men det har blitt mer vanlig å legge mer penger enn dette i en varmepumpe. Nå er det ganske vanlig å bruke omkring 20 000 kroner for en varmepumpe, men prisene går også vesentlig høyere enn dette. Flere modeller i markedet koster omkring 50 000 kroner.

Man bør vurdere nøye om man ønsker å gå for en billig løsning eller ikke. Selvsagt er det fristende å velge den rimeligste varmepumpen, men man må huske på at det ikke nødvendigvis er det som lønner seg i lengden. En varmepumpe er noe man skal ha i lang tid og det er viktig at den oppfyller dine ønsker og behov. Husk også at totalsummen på varmepumpen kan øke når du legger til installasjon og ekstrautstyr (som eksempelvis filter eller varmepumpehus). Før du skal ta et valg er det viktig at du finnet ut hvor høyt budsjettet ditt skal være og let etter modeller som passer inn deretter.

Når du skal kjøpe en varmepumpe gjør du lurt i å innhente tilbud fra forskjellige leverandører. Du vil rask kunne se hvilket tilbud som er best for deg. På den måten kan du ende opp med å spare mye penger og du unngår å overbetale for varen. En ting som er rimelig sikkert er at leverandørene ønsker deg som kunde og er derfor villige til å strekke seg for å kunne gi deg et best mulig produkt og tilbud for å gjøre deg fornøyd.

Varmepumpe fra Mitsubishi

Etter å ha lest denne teksten har du forhåpentligvis lært noe om varmepumper generelt og de modellene du kan finne hos Mitsubishi. Det er en jungel av varmepumper der ute, så vi håper at dette har gjort valget ditt noe enklere.

Skulle du være i tvil, må du ikke være redd for å kontakte en leverandør. Leverandøren svarer deg på de spørsmål du måtte ha og de kommer også med forslag til hva slags varmepumpe som vil kunne passe for dine behov og din bolig.

Hos Mitsubishi kan du finne mange gode varmepumper, så du gjør lurt i å kikke på de ulike modellene de fører. Designet på varmepumpene appellerer til veldig mange, så her finnes det mye for enhver smak.

Ikke utsett det å skaffe deg en Mitsubishi varmepumpe. Du kommer garantert til å bli strålende fornøyd med ditt nye og forbedrede inneklima og ikke minst kommer strømregningene til å bli lavere.

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon.  Få tilbud på varmepumpe fra flere selskap med ett skjema...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...

Derfor bør du velge energibrønn

Derfor bør du velge energibrønn Funnet ut at tiden er inne for å gå til innkjøp av varmepumpe? Dette innlegget forteller deg hvorfor du burde velge energibrønn Varmepumpe Selv om varmepumpe er en fantastisk investering, betyr det også at...

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell

Skal du velge gulvmodell eller veggmodell Det er på tide å gjøre seg klar for vinteren – mange velger varmepumpe som årets løsning på kulden. Bestemt deg for å kjøpe varmepumpe? Da er det fremdeles noen valg som må tas. Mange synes det...

Varmepumpe som varmekilde

Varmepumpe som varmekilde Det er stadig noen som vurderer å skaffe seg varmepumpe, men vet de egentlig hva de trenger? Varmepumpe kan være en god løsning for mange, men vær klar over at det finnes mange valg og løsninger. Varmepumpe Det...