Fordeler med varmepumpehus – dette må du vite

Dersom du skal kjøpe varmepumpe burde du vite om fordelene med å ha varmepumpehus. Vi forteller deg mer om dette.

Vi ser at flere og flere ønsker seg en varmepumpe. Mest av alt for å få et inneklima som gjør hverdagen mye bedre, men også for å spare penger på strømregningene. Før du skal kjøpe deg varmepumpe er det en del ting du burde tenke på. Det kan for eksempel være veldig lurt å skaffe seg varmepumpehus.

Varmepumpe

varmepumpe-best-i-testNoen skvetter av tanken på å gå til innkjøp av en varmepumpe. Ofte fordi prisen føles høy eller fordi de er redde for hva det skal gjøre med husets utseende/interiør. Når man så får vite litt mer om alle fordelene med varmepumper, da blir det straks litt mer interessant.

 

Du har helt sikkert opplevd at vinteren kommer brått på og gjør det ubehagelig å være både ute og inne. Det er ikke noe gøy når boligen er såpass kjølig at man gruer seg til å ta steget fra senga og dyna, til badet. Ved å skaffe seg en varmepumpe får man et inneklima man har drømt om hele livet sitt.

 

Ikke bare blir det slutt på disse kalde og ufyselige dagene, det blir også slutt på varme soldager som gjør det umulig å få gjort det man skal inne i huset. En varmepumpe fungerer nemlig ikke kun til oppvarming, du kan også bruke den som en aircondition. Dette er noe både store og små setter stor pris på.

 

Dessuten er det faktisk slik at selv om du må ut med en liten sum for selve pumpen, så vil du tjene tilbake en del av disse pengene. Strømregningene forandrer seg enormt etter at man har gjort denne investeringen.

 

Nå har du sikkert skjønt at det finnes få argumenter for å ikke skaffe seg en varmepumpe.

 

Varmepumpehus

Du er sikkert en av mange som har hørt ekstremt mye om varmepumper. Hvis din engasjerte nabo har skaffet seg en, er du kanskje lei av å høre om dette fantastiske produktet. Likevel er det slik at du burde ha en del informasjon om temaet før du går til innkjøp. Det er veldig dumt å kjøpe en varmepumpe i blinde, det kan du komme til å angre på senere.

 

Det kan for eksempel være utrolig lurt å skaffe seg varmepumpehus. Dette kan bety lengre levetid for din varmepumpe.

 

De store fordelene med et varmepumpehus er at du beskytter varmepumpen din mot hardt vær (regn, vind og snø), samtidig som du passer på at anlegget ditt ikke blir dekket av noe uønsket – som for eksempel løv om høsten. Har du barn, kan det være ekstra greit å ha beskyttet varmepumpen godt.

 

Som om ikke dette er nok, så er det slik at et hus til varmepumpe også vil øke varmeeffekten. Det er noe som er viktig for mange av oss!

Utseende på hus til varmepumpe

Så er det selvfølgelig noen som lurer på hva et slikt hus vil gjøre med utseendet. Også her finnes det en stor fordel for mange. Et slikt hus kan du nemlig male i samme farge som huset. Da vil varmepumpen gå mer i ett med slik du har det fra før av – den vil bli mindre synlig.

 

Det finnes ulike varmepumpehus, så her er det du som bestemmer hvordan du vil ha det. Du kan blant annet velge mellom ulike materialer, som for eksempel treverk eller aluminium. Det er altså ingen ulempe med tanke på utseende – du kan tvert i mot gjøre varmepumpens utedel mindre synlig.

 

Pris på varmepumpehus

Et varmepumpehus trenger ikke koste mer enn drøyt en tusenlapp. Altså vil det ikke øke totalprisen voldsomt. Med tanke på hvor mye dette beskytter varmepumpen, er det helt klart godt brukte penger.

 

Du kan selvfølgelig få dyrere varmepumpehus, og for å få noe du trives med kan det hende at du må gi to eller tre tusenlapper for å bli helt fornøyd. Så kan det selvfølgelig skje at det kommer noen monteringskostnader i tillegg, dette kommer også an på hva du velger.

 

Spør gjerne leverandøren du skal kjøpe varmepumpe hos, om de har noen gode forslag til hus. Da kan det hende de gir deg litt ekstra service i form av montering, hvis du kjøper alt hos dem.

 

Velg riktig

Husk at det er dumt å bestille et varmepumpehus uten å nøye ha sjekket at dette faktisk vil passe til varmepumpen din. Noen tenker kanskje at en varmepumpe er en varmepumpe, men det finnes veldig mange ulike modeller og størrelser.

 

Huset er til utedelen, så det er denne det er viktig å ha nøyaktig mål på. Leverandøren vil uansett kunne hjelpe deg med dette når du kjøper varmepumpe hos dem.

 

La investeringen leve

Det å skaffe seg en varmepumpe er en veldig god investering for veldig mange familier. Da er det utrolig dumt hvis denne investeringen skulle bli ødelagt eller slitt før det er naturlig at den blir det.

 

Det er rett og slett dumt å ikke beskytte noe som har en slik prislapp og en slik betydning for inneklimaet ditt. En varmepumpe er noe du forhåpentligvis skal ha i lang tid fremover. Derfor lønner det seg å bruke litt penger på å beskytte dette fantastiske apparatet. La investeringen din leve lenge – gå for et varmepumpehus.

 

Få flere tilbud

Dersom du nå er en av de som skal gå til innkjøp av en varmepumpe, kan det være utrolig lurt at du innhenter mer enn ett tilbud. Hvis du ber leverandørene om å gi deg uforpliktende tilbud, har du nemlig muligheten til å sammenligne disse. Da kan du enkelt velge det tilbudet som er best – kanskje det er det billigste alternativet? I så fall har du spart penger på å bruke denne metoden.

 

Husk på at hvis du skal ha et varmepumpehus, gjør du lurt i å informere leverandørene om dette med en gang. Da kan det hende de vil gi deg en samlet pris på varmepumpe, hus til varmepumpe og montering. Da kommer du fortere i mål – du får alt du trenger på en gang!

Finn beste varmepumpe med kun 3 enkle steg!

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Finn lokale leverandører

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene