Varmepumpe pris

Slik kan du få beste varmepumpe pris

l

1. Fyll ut skjema nedenfor

2. Finn lokale leverandører

3. Få beste tilbud

Tar ca. 2 minutter

Det tar kun to minutter å fylle ut skjema.

w

Helt uforpliktende

Å få tilbud er gratis og uforpliktende.

i

Få opptil 4 tilbud

Få tilbud av leverandørene

Sammenlign varmepumpe fra disse merkene

Fujitsu Varmepumpe

IVT Varmepumpe

Mistsubishi Varmepumpe

Lg Varmepumpe

Panasonic Varmepumpe

Nibe Varmepumpe

Samsung Varmepumpe

Sharp Varmepump

Sanyo Varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

Bosch Varmepumpe

 

Varmepumpe pris – Hvor mye koster en varmepumpe?

Dette er et spørsmål mange stiller seg. Den store frykten når man endelig har bestemt seg for å kjøpe varmepumpe, er at det skal bli forferdelig dyrt. Heldigvis finnes det gode muligheter til å justere prisen både oppover og nedover.

Hvor mye koster en varmepumpe

Det er selvfølgelig vanskelig å servere én sum forteller deg akkurat hvor mye varmepumpen din kommer til å koste. Faktisk er dette umulig. Det er nemlig slik at det finnes utrolig mange merker og modeller, det betyr at det også finnes veldig mange priser der ute.

Det at det finnes mange priser, det er et stort pluss. Det betyr jo at du har muligheten til å velge en varmepumpe som matcher det du har i lommeboka di. Når det er sagt, så er det selvfølgelig viktig å tenke kvalitet også.

For å gi deg noen eksempler på pris: Mange varmepumper koster mellom 10 og 20 tusen. Det finnes også noen modeller som koster rundt syv lapper, og det finnes noen modeller som koster såpass mye som 50.000. Som du skjønner – variasjonen er stor.

Merk deg at installasjon/montering kan komme i tillegg og her vil prisene variere etter leverandør og etter hvor stor/komplisert jobben er. Boliger er ikke like, derfor kan det hende at leverandøren vil ønske å komme på en befaring hos deg. De trenger i hvert fall litt informasjon før de kan gi deg en pris på selve jobben.

Pris på varmepumpe

Det er ikke rart at du bryr deg om varmepumpe pris du skal kjøpe, det er helt naturlig, men du burde også tenke litt på kvaliteten. Husk at dette er et produkt du skal ha i lang tid fremover, og du vil derfor være sikker på at den holder lenge. Kanskje du skal gå for en varmepumpe som har en god garanti? Det kan hende prisen er høyere, men det kan også hende du sparer på det i lengden.

Du gjør lurt å ikke kun tenke på pris. Det bør ikke være det viktigste. For mange er det for eksempel viktig at varmepumpen har et fint design, og da må man noen ganger litt opp i pris. Det vil være dumt å kjøpe en «billig» varmepumpe for å så finne ut at man ikke er fornøyd i det hele tatt. Varmepumpen er ikke noe man skifter ut ofte, derfor er det viktig å legge nok penger i produktet til at man kan være fornøyd med valget i lang tid fremover.

En lønnsom investering

Det er uten tvil en lønnsom investering å skaffe seg en varmepumpe. Du kommer til å merke det fort at strømregningene blir mindre. Dette kommer til å gi deg en god følelse. Siden strømregningene vil fortsette å være lave og siden dette er et produkt du har i mange år, betyr det at du sparer inn store deler eller kanskje hele summen på varmepumpen din.

Dette er en investering du ikke kommer til å angre på. Det er ikke bare en investering rent økonomisk, det er også en investering i en bedre hverdag. Du kommer til å få et bedre inneklima og det kommer til å holde humøret ditt oppe. Du slipper å fryse masse om vinteren og du slipper å bli lammet av varmen om sommeren. Høres ikke det bra ut?

Det å skaffe seg varmepumpe koster selvfølgelig en sum som lommeboka merker godt, men det vil likevel være et godt valg for de fleste. Dersom du føler at det er for dyrt, burde du i det minste sette opp et regnestykke der du får bedre oversikt over hvor mye du kan spare de neste årene ved å motta lavere strømregninger. Et slik regnestykke vil trolig vise deg at det er en smart investering å gå for varmepumpe.

Dersom du ikke har mulighet til å velge blant de beste, kan du også gå for noen av de som er snillere i prisen. Du kan likevel spare en del på strøm og du vil også ha muligheten til å oppnå et godt inneklima.

Varmepumpe tilbud

For å få en godt fungerende varmepumpe må du skaffe deg en leverandør som kan hjelpe deg med å finne det perfekte produktet og som kan hjelpe deg med monteringen slik at den installeres på optimal måte – da er du sikret at den vil fungere bra.

Dersom det ikke er så viktig for deg akkurat når pumpen blir montert, gjør du lurt å gå utenom sesong. Da kan det hende du kan få et bedre tilbud på varmepumpen og installering, rett og slett fordi selskapene har mindre å gjøre i perioder.

Du kan gjerne henvende deg til en leverandør og be om tilbud. Da kan du også spørre om det vil påvirke prisen om du eventuelt venter litt. Finn en leverandør som strekker seg langt for å gi deg et tilbud og en varmepumpe som lever opp til dine forventninger!

Slik får du billig varmepumpe

Den beste metoden for å sikre at du får varmepumpe til en god pris, er å ikke nøye seg med å bare kontakte en leverandør. Du gjør lurt i å innhente flere tilbud. Det gir deg muligheten til å sammenligne ulike priser, og deretter velge det tilbudet som faller best i smak.

En ting er sikkert: Absolutt alle leverandørene vil gjerne ha deg som kunde, derfor kan det hende at de vil strekke seg langt for å gi deg en billig varmepumpe.

Det kan være lurt av deg å finne ut hva slags varmepumpe du vil ha. Hvis du har en konkret modell kan du enklere be om tilbud på akkurat denne, og dermed fort se eventuelle forskjeller i pris.

Hvis du ønsker en billigere varmepumpe gjør du altså lurt i å ta kontakt med flere ulike leverandører, be om et tilbud og deretter vurdere pris. Så er det selvfølgelig du som bestemmer helt til slutt – det er du som avgjør hvilken leverandør du skal gå for.

Du burde uansett ikke utsette prosessen. Det er lurt å komme i gang med å ta kontakt med flere leverandører selv om du ikke har tenkt til å montere varmepumpen umiddelbart. La dem gi deg tilbud, så kan du godt ta litt tenketid før du bestemmer deg!

Varmepumpe pris
4.3 (85%) 8 votes

Nyttige artikler om varmepumper

Enova tilskudd: Dette må du vite

Enova tilskudd: Dette må du vite Det er mange som har spørsmål om Enova-tilskudd. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og viktig informasjon. Varmepumpe Det...

Varmepumpe som oppvarming

Varmepumpe som oppvarming Synes du ofte det blir kaldt om vinteren? Hjelper det ikke med alle ovnene du har? Er strømregningene dine for høye? Da kan det hende du skal vurdere en varmepumpe som oppvarming. Du er ikke alene om å kjenne...

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme

Derfor ønsker mange seg vannbåren gulvvarme Har du vannbåren gulvvarme hjemme? Da er du heldig. Mange ønsker seg vannbåren gulvvarme, og det kan være en stor fordel å ha dette hvis du skal kjøpe deg varmepumpe. I denne artikkelen får du...